Applicaties

Als NVM-lid kunt u exclusief gebruikmaken van brainbay-applicaties. Deze applicaties noemen wij SmartProducts, door de combinatie van een omvangrijke database en verrijking met kunstmatige intelligentie. Onze slimme datatools maken de vastgoedmarkt op een eenvoudige manier toegankelijk.

Hieronder ziet u een overzicht van de SmartProducts die beschikbaar zijn op het ledenportaal van NVM. Klik op de titel van de SmartProduct om de applicatie direct te openen.

Zet u als NVM makelaar data in om uzelf te onderscheiden in de markt en loopt u doorgaans voorop in het adopteren van nieuwe technieken? Dan is brainbay innovators echt iets voor u. Lees hier meer over brainbay innovators.

Voor het gebruik van SmartProducts is inloggen met uw NVM-gegevens vereist.

Vakgroep Wonen

Geografische Informatie

Uitgebreide kaartfunctionaliteit voor het inzien van bestemmingsplannen, kadastrale gegevens en het meten van afstanden en oppervlakten.

Inverkoopname tool

De tool helpt NVM-makelaars razendsnel de beste verkoopstrategie van een huis te bepalen. Met één zoekopdracht verschijnt de meest recente stamkaart van een woning, een inschatting van de waarde en referenties van vergelijkbare woningen.

Wonen Concurrentiegegevens

Dit rapport stelt u in staat uw kantoor te vergelijken met concurrerende makelaars op basis van aanbod, verkocht en aangekocht.

Wonen Huurmarktrapportage

Voor kant-en-klare huurmarktrapportages per provincie en gemeente, maar ook voor het maken van een huurprijsindex of het samenstellen van uw eigen huurreferenties.

Wonen Marktanalyse

Stel uw eigen marktinformatie op maat op. De tool stelt gevorderde analisten in staat zijn/haar eigen woningmarktgebieden, prijsklassen of marktsegmenten samen te stellen en op te slaan.

Wonen Marktpositie

Gedetailleerde waardebepaling op basis van vergelijkbare referentiewoningen.

Wonen Kwartaalcijfers

Woningmarktcijfers naar regio/gemeente en woningtype. Hoe functioneert de markt in dit marktsegment?

Wonen Nieuwbouwadvies PRO

Hoe is de woningmarkt op de ontwikkellocatie en welke mensen willen hier wonen? Welke nieuwbouwprojecten worden in de omgeving verkocht en wat is het prijsniveau?

Wonen Prijsontwikkeling

Snel transactieprijzen van (referentie)woningen doorrekenen naar het huidige niveau.

Wonen Stamkaart

Stamkaart is het archief van de Midas-database. Wanneer is een woning voor het laatst verkocht en voor welke prijs? Hoe zag het huis er toen uit?

Wonen Verhuisbewegingen

Waar komen potentiële kopers vandaan en wat voor huis laten ze achter?

Wonen Voorraadcijfers

Woningvoorraadcijfers per gemeenten, wijk en buurt in Nederland. U ziet hier de eigendom, leegstand, woningtype en WOZ-waarden. De applicatie is handig om gebieden met elkaar te vergelijken.

Woningmarktrapport

Woningmarktcijfers per regio of per gemeente in een kant-en-klare en printbare pdf.

Vakgroep Business

Business Concurrentiecijfers

Dit rapport stelt u in staat uw kantoor te vergelijken met collega-makelaars in uw regio, op basis van uw aanbod en de door u begeleide transacties. Ook kunt u hier uw aanmeldingen en intrekkingen zien.

Business Marktanalyse

Dit rapport geeft u inzicht in de ontwikkelingen op uw lokale commerciële vastgoedmarkt. Denk hierbij aan het aanbod en de opname, de gemiddelde vraag- en transactieprijzen en looptijden. Het rapport bevat ook referentiecijfers.

Business Stamkaart

Stamkaart is het archief van de Midas-database. In de Business Stamkaart ziet u algemene, historische informatie van ieder object dat ooit in Tiara is ingevoerd. U vindt hier onder andere de vraagprijs, status, oppervlakte, eventuele transactiegegevens, locatie op de kaart, aanbiedingstekst, foto’s en nog vele andere details.

Vakgroep Agrarisch & Landelijk

Agrarische referentiecijfers

Een overzicht van de verkochte en in aanbod staande agrarische objecten (agrarische bedrijven en losse grond) in tabel- en kaartvorm.

Agrarisch & Landelijk Stamkaart

Stamkaart is het archief van de Midas-database. In de A&LV Stamkaart ziet u algemene, historische informatie van ieder object dat ooit in Tiara A&LV is ingevoerd. U vindt hier onder andere de vraagprijs, status, oppervlakte, eventuele transactiegegevens, locatie op de kaart, aanbiedingstekst, foto’s en nog vele andere details.

Landelijk Wonen

Geeft u inzicht in de marktsituatie van landelijke woningen (woningen in het buitengebied en woonboerderijen). Naast algemene informatie over de aantal- en prijsontwikkeling, vindt u hier referenties van verkochte landelijke woningen.

Wonen Marktanalyse

Stel uw eigen marktinformatie op maat op. De tool stelt gevorderde analisten in staat zijn/haar eigen woningmarktgebieden, prijsklassen of woningtypen (waaronder woonboerderijen, landgoederen, landhuizen en villa’s) samen te stellen en op te slaan.

Geografische informatie

Uitgebreide kaartfunctionaliteit voor objectonderzoek. U vindt hier de belangrijkste databronnen in één systeem, zoals kadastrale grenzen, ruimtelijke plannen, bodemgegevens, Ecologische Hoofdstructuur en NVM-objecten. De applicatie biedt ook een schets-, meet- en printfunctie.