Business Analist Commercieel Vastgoed

Wie zijn wij?

Brainbay is een jonge en innovatieve onderneming die de vastgoedmarkt voorziet van de beste data- en informatieproducten. Het team heeft hier jarenlange ervaring in opgebouwd als voormalig afdeling van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars), is qua vastgoedkennis en data toonaangevend in Nederland, en is vorig jaar verzelfstandigd. Brainbay ondersteunt NVM leden met data analytics toepassingen en met onderzoek en publicaties over de vastgoedmarkt. Brainbay heeft een omvangrijke database met informatie over woningen, commercieel vastgoed en agrarische bedrijven. Deze database is mede de bron voor al het aanbod op Funda en makelaarswebsites.

Wat ga je doen?

Als Businessanalist heb je ervaring in Commercieel Vastgoed onderzoek en ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van vastgoeddata. Daarnaast heb je veel ervaring op het gebied van Business Intelligence. De focus van jou als Business analist ligt op het doen van kwantitatief onderzoek ten behoeve van publicaties, en het ontwikkelen van analytische toepassingen voor de vastgoedsector.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor:

  • Kwantitatieve onderzoeken en publicaties met focus op commercieel vastgoed
  • Ontwikkelen en onderhouden van analytische toepassingen voor makelaars en taxateurs
  • Data exploratie, verrijking, kwaliteitsmonitoring

Wie zoeken we?

Onze ideale kandidaat is zelfstandig, proactief, analytisch, probleemoplossend en servicegericht.

Verder vragen we:

  • Minimaal een afgeronde hbo opleiding
  • 3-5 jaar relevante werkervaring
  • Kennis van BI-pakketten (ervaring met SAS is een pré)

Wat bieden we je?

Je komt terecht in een informeel team met grote groeiambities. Bij brainbay werk je in een professionele werkomgeving met fijne collega’s en ervaren vakgenoten. Je krijgt een marktconform salaris dat passend is bij jouw ervaring en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. We zijn recent verhuisd naar een mooi, nieuw kantoor in Utrecht. Thuiswerken behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Sollicitatie

Je kunt je sollicitatie richten aan brainbay per e-mail: personeelszaken@brainbay.nl

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met de afdeling HR, telefoon

030 – 6085185 of bezoek onze website: www.brainbay.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.