Business Development Manager

Deze vacature wordt ingevuld door AV.

Brainbay is een jonge en innovatieve onderneming die de vastgoedmarkt voorziet van de beste data- en informatieproducten. Het team heeft hierin jarenlange ervaring opgebouwd als voormalig afdeling Data & Research van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars).

Wij ondersteunen klanten met big data-toepassingen. In combinatie met kunstmatige intelligentie, geeft dit meer inzicht in het functioneren van de vastgoedmarkt. In Nederland is brainbay toonaangevend op het gebied van vastgoedkennis en data.

Business Development en Sales

Als Business Development Manager (fulltime) krijg je energie van het vergroten van de marktpositie in Nederland. Brainbay richt zich op klanten als de NVM en haar leden, Funda, en Realworks. In deze nieuwe rol richt jij je op het uitbouwen van de groeiende business richting nieuwe klantgroepen, als gemeenten, taxatie-validatieinstituten en woningbouwverenigingen. In deze rol denk je strategieën uit en neem je het voortouw in de uitvoering. Je onderhoudt klantcontact, onderzoekt de markt- en klantbehoeften en levert input op productontwikkeling. Naast de nieuwe CEO word jij de eerste commerciële toevoeging in het team, dus aan jou de taak iedereen hierin mee te nemen!

In deze functie ben je dé pionier en weet je van niets iets te maken. Enerzijds ben je analytisch, anderzijds ook innovatief en resultaatgericht. Je gaat proactief te werk en neemt het team hierin mee. Naast een hoge dosis energie en veel ondernemerschap verwachten wij ook:

  • Hbo werk- en denkniveau
  • 2 jaar ervaring met business development
  • 2 jaar ervaring met verkoop van SaaS of informatieproducten
  • Relevant netwerk voor één van de product-marktcombinaties

Werkgebied

Je bent werkzaam vanaf het kantoor in Nieuwegein en bezoekt klanten in heel Nederland.

Aanbod

Je komt terecht in een informeel en innovatief team, waarin jouw bijdrage van grote waarde is. Bij deze jonge onderneming met veel groeiambitie heb je veel vrijheid en bouw je mee aan het commerciële succes! Daarnaast biedt brainbay:

  • Een mooi vast salaris tussen 50K en 65K op jaarbasis (afhankelijk van kennis en relevante ervaring)
  • 27 vakantiedagen en 10 atv-dagen
  • Telefoon, laptop en auto
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Interesse/solliciteren

Heb je interesse én voldoe je aan het profiel? Reageer dan op de vacature via AV.