Ik ben Makelaar Business

De werkzaamheden van een Business makelaar variëren enorm. Er zijn allerlei applicaties die u bij de verschillende onderdelen van uw werk kunnen helpen. De applicaties zijn voor Business makelaars (lid bij NVM) beschikbaar op het ledenportaal.

Business Stamkaart

Stamkaart is het archief van de Midas-database. In de Business Stamkaart ziet u algemene, historische informatie van ieder object dat ooit in Tiara is ingevoerd. U vindt hier onder andere de vraagprijs, status, oppervlakte, eventuele transactiegegevens, locatie op de kaart, aanbiedingstekst, foto’s en nog vele andere details.

Business Marktanalyse

Dit rapport bevat referenties van de kantoren- bedrijfsruimte- en winkelmarkt. Het geeft daarnaast inzicht in de ontwikkelingen op uw lokale commerciële vastgoedmarkt. Denk hierbij aan het aanbod en de opname, de gemiddelde vraag- en transactieprijzen en looptijden.

Business Dashboard

Dit rapport geeft snel inzicht in de belangrijkste ontwikkelingen op de commerciële vastgoedmarkt. De applicatie bevat cijfers over aanbod, opname, prijzen, looptijden en geeft de grootste transacties weer.

Business Concurrentiecijfers

Dit rapport stelt u in staat uw kantoor te vergelijken met collega-makelaars in uw regio, op basis van uw aanbod en de door u begeleide transacties. Ook kunt u hier uw aanmeldingen en intrekkingen zien.

Business Beleggingsdatabase

In dit rapport ziet u hoeveel geld er in commercieel vastgoed is geïnvesteerd door beleggers en hoeveel oppervlakte dit betreft. Ook vindt u hier referenties van beleggingen.

NVM Business Duurzaamheidsscan

Met de NVM Business Duurzaamheidsscan scoort u kantoorgebouwen op duurzaamheid. De applicatie genereert een duurzaamheidsrapport, waarmee u inzicht krijgt in de aspecten waarop het kantoorgebouw verduurzaamd kan worden.

NVM Businesstoets

Met de NVM Businesstoets controleert u huurders en kopers van commercieel vastgoed op hun integriteit. Door deze applicatie te gebruiken voldoet u als makelaar aan de eisen voor het screenen én de onderzoeksplicht tot personen.