Ik ben Taxateur Agrarisch & Landelijk

Als gespecialiseerd taxateur op het gebied van agrarisch en landelijk vastgoed (A&LV) zijn uw werkzaamheden zeer divers. Brainbay kan u in uw werkzaamheden helpen met bruikbare marktinformatie en praktische applicaties. Deze zijn voor NVM-makelaars beschikbaar op het ledenportaal van NVM.

A&LV Stamkaart

Stamkaart is het archief van de Midas-database. In de A&LV Stamkaart ziet u algemene, historische informatie van ieder object dat ooit in Tiara A&LV is ingevoerd. U vindt hier onder andere de vraagprijs, status, oppervlakte, eventuele transactiegegevens, locatie op de kaart, aanbiedingstekst, foto’s en nog vele andere details.

A&LV Agrarische referentiecijfers

Een overzicht van de verkochte en in aanbod staande agrarische objecten (agrarische bedrijven en losse grond) in tabel- en kaartvorm.

A&LV Landelijk Wonen

Geeft u inzicht in de marktsituatie van landelijke woningen (woningen in het buitengebied en woonboerderijen). Naast algemene informatie over de aantal- en prijsontwikkeling, vindt u hier referenties van verkochte landelijke woningen.

Wonen Marktanalyse

Stel uw eigen marktinformatie op maat op. De tool stelt gevorderde analisten in staat zijn/haar eigen woningmarktgebieden, prijsklassen of woningtypen (waaronder woonboerderijen, landgoederen, landhuizen en villa’s) samen te stellen en op te slaan.

Geografische informatie

Uitgebreide kaartfunctionaliteit voor objectonderzoek. U vindt hier de belangrijkste databronnen in één systeem, zoals kadastrale grenzen, ruimtelijke plannen, bodemgegevens, Ecologische Hoofdstructuur en NVM-objecten. De applicatie biedt ook een schets-, meet- en printfunctie.