Ik ben Taxateur Business

De werkzaamheden van een Taxateur voor de zakelijke markt kunnen worden ondersteund door verschillende applicaties. Deze zijn voor Business taxateurs (lid bij NVM) beschikbaar op het ledenportaal.

Business Stamkaart

Stamkaart is het archief van de Midas-database. In de Business Stamkaart ziet u algemene, historische informatie van ieder object dat ooit in Tiara is ingevoerd. U vindt hier onder andere de vraagprijs, status, oppervlakte, eventuele transactiegegevens, locatie op de kaart, aanbiedingstekst, foto’s en nog vele andere details.

Business Marktanalyse

Dit rapport bevat referenties van de kantoren- bedrijfsruimte- en winkelmarkt. Het geeft daarnaast inzicht in de ontwikkelingen op uw lokale commerciële vastgoedmarkt. Denk hierbij aan het aanbod en de opname, de gemiddelde vraag- en transactieprijzen en looptijden.

Business Dashboard

Dit rapport geeft snel inzicht in de belangrijkste ontwikkelingen op de commerciële vastgoedmarkt. De applicatie bevat cijfers over aanbod, opname, prijzen, looptijden en geeft de grootste transacties weer.

Business Beleggingsdatabase

In dit rapport ziet u hoeveel geld er in commercieel vastgoed is geïnvesteerd door beleggers en hoeveel oppervlakte dit betreft. Ook vindt u hier referenties van beleggingen.