Marketing- en Communicatiespecialist

Brainbay is een jonge en innovatieve onderneming die de vastgoedmarkt voorziet van de beste data- en informatieproducten. Het team heeft hierin jarenlange ervaring opgebouwd als voormalig afdeling Data & Research van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars).

Wij ondersteunen klanten met big data-toepassingen. In combinatie met kunstmatige intelligentie, geeft dit meer inzicht in het functioneren van de vastgoedmarkt. In Nederland is brainbay toonaangevend op het gebied van vastgoedkennis en data.

Marketing en Communicatie

Als Marketing- en Communicatiespecialist (fulltime) ben je verantwoordelijk voor de marketing- en communicatieactiviteiten van brainbay. Hiervoor stel je de plannen op en voer je deze ook (gedeeltelijk) uit.

Wij zoeken een specialist die de Marketing en Communicatie verder gaat professionaliseren. Je hebt affiniteit met analytische en data-driven producten, bij voorkeur in de vastgoedbranche. Als Marketing- en Communicatiespecialist krijg je er energie van om een effectieve mix van communicatiemiddelen samen te stellen binnen een kleine, platte organisatie. Je vindt het leuk om de website up-to-date te houden en deze te optimaliseren (navigatie en SEO), maar ook om nieuwsbrieven en mailings te maken. Daarnaast willen we nieuwswaardige analyses over de vastgoedmarkt vaker en effectiever naar buiten brengen, in de vorm van infographics of persberichten. Naast een zelfstandige, proactieve en creatieve instelling verwachten we ook:

  • Hbo werk- en denkniveau
  • Affiniteit met de vastgoedmarkt
  • Kennis van WordPress
  • Klantgericht en goede communicatieve vaardigheden
  • Designervaring is een pré (met name infographics)
  • Sterk analytisch vermogen

Aanbod

Je komt terecht in een informeel team met grote groeiambities. Daarnaast bieden we:

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Marktconform salaris, afhankelijk van ervaring
  • Veel groeikansen en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen

Sollicitatie

Je kunt je sollicitatie per e-mail richten aan brainbay via personeelszaken@brainbay.nlVoor nadere informatie kun je contact opnemen met de afdeling P&O via 030 – 608 51 85.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.