Geef uw mening

De SmartProducts op het NVM-ledenportaal voorzien u van relevante data voor uw dagelijkse werkzaamheden. Wij horen graag wat u van de applicaties vindt en hebben het daarom mogelijk gemaakt om deze te beoordelen.

Het geven van beoordelingen is mogelijk in alle SAS-applicaties. Deze opent u vanaf het NVM-ledenportaal, maar kunt u ook direct bereiken via https://data.brainbay.nl. In ieder rapport kunt u op het voorblad uw mening geven. Geef eerst met een aantal sterren aan hoe u de applicatie waardeert. Uw waardering wordt direct opgeslagen. Hierna kunt u uw beoordeling toelichten, aangeven hoe belangrijk de applicatie voor u is en eventueel uw gegevens achterlaten. Als u uw gegevens niet invult, is de beoordeling volledig anoniem. Scroll naar beneden en klik op versturen om uw volledige beoordeling door te geven.

Uw mening helpt ons bij het verbeteren van de SmartProducts. Wij stellen uw feedback daarom erg op prijs. Neem bij vragen over het reviewsysteem contact met ons op via support@brainbay.nl.