Op bezoek bij winnaar consultancy

Brainbay heeft consultancy verloot onder de respondenten van de enquête van Scompany, een groep van vier studenten die een communicatieadvies voor brainbay hebben geschreven. Vorige week heeft u gelezen dat Marco van Bemmelen van Van Ginkel & Van Bemmelen NVM Makelaars & Hypotheken als winnaar uit de bus is gekomen. Voor businessanalist Matthijs Hofman tijd om op een zonnige maandagochtend naar Veenendaal te rijden.

Na een warm welkom bij Van Ginkel & Van Bemmelen NVM Makelaars & Hypotheken, was al snel duidelijk dat dit kantoor mooie middelen inzet ten behoeve van de woningverkoop. In de wachtkamer worden video’s van woningen getoond en de aanwezige banners gaven een indruk van lopende nieuwbouwprojecten.

In het gesprek legde Marco van Bemmelen uit hoe hij de SmartProducts gebruikt in zijn klantgesprekken. De applicatie Wonen Prijsontwikkeling geeft inzicht in de prijsontwikkeling in een bepaald segment en Verhuisbewegingen wordt gebruikt om de kennis over de markt en de doelgroepen te bevestigen. Omdat Marco van Bemmelen nieuwbouwspecialist is, zijn de mogelijkheden met de applicatie Wonen Nieuwbouwadvies Pro uitvoerig behandeld. Deze applicatie stelt Marco van Bemmelen in staat de ontwikkelpotentie van een nieuwbouwlocatie in kaart te brengen, de woningmarkt te analyseren en de concurrerende nieuwbouwprojecten te beoordelen, om een goed onderbouwd advies aan een projectontwikkelaar of gemeente te geven. Ook is er gesproken over het belang van bescherming van data.

Hulp bij SmartProducts

De SmartProducts van brainbay op het NVM-ledenportaal zijn een waardevolle toevoeging voor iedere NVM-makelaar en -taxateur. Om betere ondersteuning in het gebruik van de applicaties te bieden, is brainbay in gesprek met de Academie voor Vastgoed voor het ontwikkelen van een e-learning. Wij hopen u hiermee goed op weg te helpen in de diverse SmartProducts.

Neem bij vragen contact met ons op via 030 – 608 52 84 en support@brainbay.nl.