Stand van Zaken Commercieel Vastgoed 2020

Het lijkt in tijden van Corona al weer veel te lang geleden, maar 2019 was een goed jaar in commercieel vastgoed.

Stand van Zaken Commercieel Vastgoed 2020, laat ons gunstige marktontwikkelingen zien wat betreft de commerciële vastgoedmarkt in 2019. Factoren als economische groei, een lage rente en ondernemersvertrouwen hebben een belangrijke rol gespeeld. De benodigde data voor deze publicatie is verzameld door brainbay in opdracht van NVM.

In de publicatie Stand van Zaken Commercieel Vastgoed 2020 (English version) valt te lezen dat de commerciële vastgoedmarkt het afgelopen jaar flink op stoom was.

Wat de huidige situatie betreft kan het coronavirus mogelijk een weerslag krijgen op commercieel vastgoed. Het is nu nog te vroeg te voorspellen wat de uiteindelijke impact zal zijn op persoonlijk-, economisch vlak en de samenleving. De duur van het virus en het vertrouwen van de mens in onze economie is hier cruciaal.

Brainbay zal met alle aanwezige vastgoeddata, analyses en inzichten samenstellen en vanaf volgende week deze iedere week publiceren. Zo houden wij u op de hoogte van de situatie en ontwikkelingen binnen de vastgoedmarkt in deze turbulente tijd.