In 2018 is brainbay B.V. opgericht als onderdeel van de NVM-holding. Brainbay voorziet de vastgoedmarkt van de beste data- en informatieproducten.

Het uitwisselingssysteem van NVM-leden (TIARA) en de Midas-database zijn ondergebracht bij brainbay. Brainbay beheert en ontwikkelt de omvangrijkste en meest actuele vastgoeddatabase van Nederland met informatie over woningen, commercieel vastgoed en agrarische bedrijven. Deze database is de bron voor onder andere al het aanbod op funda en makelaarswebsites.

Wij lopen voorop

Onze uitdaging gaat verder dan het professionaliseren van het databeheer. We verrijken de data en ontwikkelen innovatieve tools die vastgoedĀ­data toegankelijk maken. Daarbij maken we gebruik van de nieuwste technieken, onder andere op het gebied van kunstmatige intelligentie. Die technieken combineren we met de kennis en ervaringen van onze vastgoedspecialisten.

Het team

We werken met een geweldig team technische vastgoed specialisten samen aan innovatieve producten.

1

Ook bij ons aan de slag?

Momenteel is er 1 vacature beschikbaar bij brainbay.

Naar de vacatures
Bas de Win

Bas de Win

Business Analist Door het doen van analyses ben ik altijd bezig het beste uit onze data te halen.
Jacob Velleman

Jacob Velleman

Data Research Specialist Alleen met goede data komen in de vastgoedsector de juiste beslissingen tot stand. Gaaf dat ik daar bij brainbay aan bij kan dragen!
Matteo Procaccini

Matteo Procaccini

Software Engineer Things that make me happy: beautiful code, more code, green builds, coffee, cats.
Jetse Dijkstra

Jetse Dijkstra

Business Development Better an oops than a what if.
Ketan Sahu

Ketan Sahu

Data Engineer I am an avid tea drinker, born and raised in India. In 2015 I moved to the Netherlands to pursue my Masters. I love watching nature in time-lapse mode, reading books. Furthermore, I am an adventure freak, so that I might learn para-gliding or para-motor soon.
Confidental Infomation