Nieuws

modelwaarde API

Brainbay Woningwaarde Model

Brainbay levert, ter ondersteuning van de bedrijfsvoering, via haar applicaties modelmatige woningwaarden aan bij de NVM aangesloten makelaars en taxateurs alsmede aan validatie instituten.

Verder lezen
tuinligging

Wat betekent een gunstige tuinligging voor de woningwaarde van een huis?

Op het wensenlijstje van veel woningzoekers staat een tuin op het zuiden, uiteraard vanwege de hoeveelheid zonlicht. Wat doet deze populariteit met de woningwaarde van huizen met een tuin op het zuiden?

digitalisering

Biedt digitalisering de oplossing voor de vastgoedmarkt?

Toen ik ging studeren, wilde ik graag naar een nieuwe omgeving verhuizen. Mijn voorkeur ging uit naar Utrecht al kende ik de stad niet goed, maar zij gaf mij direct een goed gevoel. Ik ben opgegroeid in het relatief kleine…

Huis kopen voor starter niet gemakkelijk

De positie van de starter op de woningmarkt is niet te benijden. Het vinden van een beschikbare en betaalbare woning is geen gemakkelijke opgave.

Werk is waar het hoofd is: over thuiswerken

Veel mensen hebben dit jaar ongevraagd kennisgemaakt met de voor- en nadelen van thuiswerken. Als deze pandemie voorbij is – en dat moment gaat komen – zullen we ongetwijfeld flexibeler blijven werken dan we hiervoor gewend waren. Home is where the…

Confidental Infomation