Senior Data Scientist

Brainbay is een jonge en innovatieve onderneming die de vastgoedmarkt voorziet van de beste data- en informatieproducten. Het team heeft hierin jarenlange ervaring opgebouwd als voormalig afdeling Data & Research van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars).

Wij ondersteunen klanten met big data-toepassingen. In combinatie met kunstmatige intelligentie, geeft dit meer inzicht in het functioneren van de vastgoedmarkt. In Nederland is brainbay toonaangevend op het gebied van vastgoedkennis en data.

Data Science

Als Senior Data Scientist (fulltime) ben je verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van de huidige modellen, die veelal extern zijn ontwikkeld. Je gaat deze differentiëren voor verschillende product-marktcombinaties. Ook speel je een actieve rol in het verder exploreren en ontwikkelen van nieuwe datagedreven diensten zoals voorspelmodellen, visualisaties en het toepassen van beeldherkenning. Je neemt hierbij de business analisten en domeinexperts mee in de “Data Science way of working”.

Het team is momenteel in opbouw. Als Senior Data Scientist krijg je er energie van om dit mede vorm te geven binnen een kleine, platte organisatie. Naast een zelfstandige, proactieve en probleemoplossende instelling verwachten we ook:

  • Een afgeronde wo-opleiding in een exacte richting
  • Goede kennis van machine learning, statistiek, datamining & processing, datavisualisatie
  • Veel ervaring met in ieder geval Python en SQL
  • Bewezen ervaring in het realiseren van data science-projecten. Idealiter de hele cyclus van use case discovery tot het in productie brengen
  • Bij voorkeur minimaal 5 jaar relevante werkervaring

Aanbod

Je komt terecht in een informeel team met grote groeiambities, waar de interne Data Science in opbouw is. Daarnaast bieden we:

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Marktconform salaris, afhankelijk van ervaring
  • Veel groeikansen en mogelijkheden om te werken aan waardevolle en interessante use cases

Sollicitatie

Je kunt je sollicitatie per e-mail richten aan brainbay via personeelszaken@brainbay.nlVoor nadere informatie kun je contact opnemen met de afdeling P&O via 030 – 608 51 85.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.