Customer Support Medewerker

Brainbay is een jonge en innovatieve onderneming die de vastgoedmarkt voorziet van de beste data- en informatieproducten. Het team heeft hier jarenlange ervaring in opgebouwd als voormalig afdeling Data & Research van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars), is qua vastgoedkennis en data toonaangevend in Nederland, en is vorig jaar verzelfstandigd. Brainbay ondersteunt klanten met big data-toepassingen, in combinatie met kunstmatige intelligentie zorgt dit voor meer inzicht in het functioneren van de vastgoedmarkt. Onder andere het Tiara-uitwisselingssysteem, wat makelaars onderling gebruiken, en de bijbehorende Midas-database zijn ondergebracht bij brainbay vanuit de NVM. Hiermee heeft brainbay een omvangrijke database met informatie over woningen, commercieel vastgoed en agrarische bedrijven. Deze database is mede de bron voor al het aanbod op Funda en makelaarswebsites.

Wat ga je doen?

Als Support Medewerker ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van klanten van brainbay en verstrek je informatie aan potentieel nieuwe klanten. Dit betreft veelal informatie over de werking van de applicaties die brainbay aan NVM-leden levert, maar ook over hoe softwareontwikkelaars aan kunnen sluiten op de ICT-infrastructuur van brainbay. De Support Medewerker monitort ook de datakwaliteit en communiceert hierover met de bronhouders. Indien nodig wordt de data gecorrigeerd. Het Supportteam bestaat momenteel uit twee medewerkers.

Als Support Medewerker krijg je er energie van om klanten te helpen binnen een kleine, platte organisatie. Naast een zelfstandige, proactieve en probleemoplossende instelling verwachten we ook:

  • MBO+ werk- en denkniveau
  • Kennis van automatiseringstoepassingen zoals BI-tools, Excel, Word
  • Klant- en servicegerichtheid
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Probleemoplossend vermogen

Aanbod

Je komt terecht in een informeel team met grote groeiambities. Bij brainbay werk je in een professionele werkomgeving met fijne collega’s en ervaren vakgenoten. Managers stimuleren jou en je team tot de beste prestaties. Je hebt vrijheid om je eigen rol vorm te geven en je te ontwikkelen. Je krijgt een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatie

Je kunt je sollicitatie per e-mail richten aan brainbay via personeelszaken@brainbay.nlVoor nadere informatie kun je contact opnemen met de afdeling P&O via 030 – 608 51 85.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.